Sponsor

Var en del av konstsuccén Södra Vätterbyggdens konstrunda!

Var med som sponsor den första helgen i september. Vi lockar tusentals människor till vackra Södra Vätterbygden.
Vi räknar med över hundra lokala och 
utifrån kommande konstnärer som öppnar sina ateljéer eller hyr lokaler för att kunna erbjuda unika konstupplevelser. Besökarna guidas runt med hjälp av samlingsutställningen och konstrundans karta.

Bjud på något extra!

Det är roligt om det händer något extra. Om du har någon aktivitet eller speciellt erbjudande för vår publik så skriver vi det på vår karta. Kontakta oss med din idé!

Kartan trycks i 5000 exemplar och används oftast av fler än en person. Som sponsor syns din logotyp i foldern och ditt företag blir markerat på kartan och på hemsidan. Vi marknadsför ditt företag på samlingsutställningen och du får förhandsvisning av utställningen.
För 1500 kronor har du ett tillfälle att inte bara synas utan också att stödja ett fantastiskt kulturevenemang och Södra Vätterbygden.

Vi som organiserar Södra Vätterbygdens konstrunda arbetar ideellt. Bidrag från sponsorer möjliggör bland annat att vi i högre grad kan marknadsföra Södra Vätterbygdens konstrunda och på så sätt locka ännu fler besökare.

Anmäla sker på följande sätt:

Bekräfta ditt deltagande och sänd ditt företags logotyp (PDF, EPS eller högupplöst JPEG, helst frilagd från bakgrund) till mailadressen: info@svkonstrunda.se

Betala in 1500 kronor till Pg 798883-5 och notera avsändare. Vi behöver din betalning och logotyp senast den 1 maj. En PDF av kartan skickas ut via mail innan tryckning så att du kan korrekturläsa och stämma av platsen, logotypen och eventuell aktivitet eller erbjudande.

Om du har fler frågor kring sponsring kan du i första hand skicka e-post till: info@svkonstrunda.se eller ringa Marianne Johansson på 073-506 70 91

Pdf för utskrift finns här: Sponsorbrev